Legalitate


Afacerea Beam functioneaza legal si este inregistrata la Registrul Comertului cu Codul Unic De inregistrare 27134616 , avand activitatea principala definita de CAEN 4799 si activitate secundara definita de CAEN 4791 !
Mai jos se poate vedea Certificatul de Inregistrare scanat :Lansarea Afacerii BeaM

Pe data de 25 mai 2010 a avut loc Prelansarea Proiectului iar pe data de 5 iulie 2010, dupa o atenta testare a sistemului, a avut loc evenimentul OFICIAL de lansare a Afacerii BeaM !

Avantajele BeaM, in comparatie cu alte sisteme :

- afiliatii castiga cat mai rapid astfel incat rata de abandon sa fie cat mai mica (iti recuperezi banii de la primul inscris, de la al doilea deja ai profit)

- platile sunt directe, intre afiliati, astfel incat sa nu mai fie comisioane care sa taie din profit (banii sunt directionati intre afiliati dupa niste reguli automatizate, nu vin la mine ca apoi eu sa ii redistribui, cum se intampla in alte sisteme MLM)

- profitul afiliatilor este maxim, astfel incat sa fie motivati de afacere (in cazul BeaM cam 80% - 4 din 5 - din bani sunt directionati catre afiliati)

- taxa lunara este mica (11$). Cam atat costa 2 pizza !

- produsul raspunde unor nevoi reale (unele din produsele BeaM ajuta la promovare, la optimizare si pot fi revandute in beneficiul exclusiv al membrilor BeaM)

- exista efectul spill over (prin care inscrierile pot veni si de la sponsorii de sus) si totusi reteaua poate creste nelimitat, nu doar in cadrul unei structuri rigide (aici se remarca ideea cu sursele. completezi una, apoi poti incepe una noua)

Cadrul legal al afacerii

De aproape 5 ani ma ocup de afaceri de tip MLM si cunosc reticienta oamenilor in fata acestor oportunitati aparent miraculoase ! Iata cum stau lucrurile concret :

1) Art. 42, pct (2) din Legea nr 650/2002 prevede : "Vanzarea prin retele (multilevel marketing) este o forma a vanzarii directe prin care produsele si servicile sunt oferite consumatorilor prin intermediul unei retele de vanzatori directi care primesc un comision atat pentru vanzarile proprii, cat si pentru vanzarile generate de retelele de vanzatori directi pe care i-au recrutat personal."

2) Art 43 din Ordonanta nr 99/2000 prevede :

"Sunt considerate practici comerciale interzise :

a) vanzarea piramidala, vanzarea practicata prin procedeul denumit "bulgare de zapada" sau orice alte procedee similare care constau in special in a oferi produse/servicii consumatorilor facandu-i sa spere ca le vor obtine fie cu titlu gratuit, fie la un pret redus fata de valoarea lor reala si conditionand vanzarile de plasarea contra plata de bonuri, tichete, cupoane ori a altor titluri similare catre terti sau de colectarea de adeziuni sau subscrieri;

b) faptul de a propune unei persoane sa colecteze adeziuni sau sa se inscrie pe o lista facand-o sa spere castiguri financiare rezultate din progresia geometrica a numarului de persoane recrutate sau inscrise."

Este MLM-ul Legal ?

Desi legile sunt clare, exista in memoria oamenilor multe exemple triste din trecut. Multi se indoiesc pentru ca nu cunosc cadrul legislativ si nu inteleg nici spiritul afacerilor MLM ! Afacerile MLM nu sunt metode de imbogatire rapida, ci metode prin care companii mai mult sau mai putin puternice isi externalizeaza procesul de distributie, acordand micilor intreprinzatori sansa unor afaceri mici dar potential foarte profitabile cu investitii neglijabile. Multi oameni care se implica in MLM uita insa ca o afacere MLM este totusi o afacere, nu foarte departe de tiparul afacerii clasice, in care este nevoie de munca, determinare si chiar inovatie (in special in procesul de promovare si de lucru cu oamenii).

Totusi, din experienta pe care o am pot afirma cu totala convingere ca in MLM nu exista esec ci doar lipsa de seriozitate si vointa !

Revenind insa la legalitatea sistemelor de vanzare in retea (Multi Level Marketing)...

Este Oriflame legal ?

Este Raiffeisen Asigurari legal ?

Este AMWAY legal ?

Este ABC Cosmetics legal ?

Este AVON legal ?

Este Forever Living Products legal ?

Este Herbalife legal ?

Este Lyoness legal ?

Toate aceste sisteme practica diverse forme de vanzare directa (MLM) conform legislatiei in vigoare.

In toate exista un produs in jurul caruia se construieste sistemul de distributie MLM.

In toate poti ajunge la venituri importante doar prin munca, nu prin faptul ca ai intrat inaintea celorlalti.

In toate aceste sisteme MLM poti ajunge sa castigi mai mult decat cel care te-a inscris.

Prin urmare... asta inseamna MLM si... da, MLM-ul este legal atat in Romania cat si in toate tarile cu economie libera, de piata.

Am mai auzit pareri de genul : "DA ! Dar este o structura piramidala !"

Da. In definitiv si o companie clasica, ori chiar o natiune are o structura piramidala in capul careia sta Directorul General / CEO / Presedintele si la baza careia stau simplii muncitori / cetateni. Dar hai sa facem diferenta intre ce este legal si ce nu este legal ! De altfel, in MLM structura piramidala este chiar mai echitabila intrucat un simplu "muncitor" de la baza poate ajunge sa castige mult mai bine decat cineva din varful piramidei !

Sa ne amintim ca au existat sisteme ca Delphin sau Caritas.
Vorbim de scheme piramidale ilegale in care exista doar o miscare ilicita de bani de la cei inscrisi mai tarziu la primii inscrisi. Un sistem in care depuneai o suma in speranta de a primi de x ori suma respectiva. Si eraubani care evident nu aveau acoperire legala, morala sau comerciala. Era o evidenta camuflata doar de lacomia umana.

Beam este o afacere legala !

BeaM este o comunitate online destinata oamenilor care doresc sa faca bani online.

BeaM include o colectie importanta de produse / carti / sisteme / ghiduri targetate tocmai pe domeniul afacerilor online.

Iata cateva din cele mai apreciate titluri :


 • Adsense Money Machine
 • Castiga Bani pe Youtube !

  50$ pe zi
 • 50$ pe zi in doar 30 de zile !
 • Sistemul de Castig Tradebit !
 • Google Site Maker !
 • Program de publicare articole (pentru generare trafic) !


Este important de mentionat : Colectia de produse este permanent completata cu noi aparitii, astfel incat afiliatii BeaM sa fie bine informati si pregatiti sa faca bani online !

Exista de pilda, in acest pachet, carti electronice care te invata pas cu pas cum sa faci bani online . De exemplu : cartea 50$ pe zi in doar 30 de zile ! !

Fiecare din aceste produse valoreaza intre 3$ si 100$ !

Insa... NU te obliga nimeni sa vinzi aceste produse ! Poti castiga cu Beam in cel putin 3 moduri :

 • Ai o colectie de zeci de produse digitale (fiecare ar costa in mod normal intre 3$ si 100$).Poti revinde aceste produse pe cont propriu.
 • Castigi din aducerea de noi membri in comunitate (castigi de pe 3 nivele de referinta). In acest fel poti ajunge sa ai mai multe surse de venit de minim 616$ lunar fiecare ! Gasesti mai multe detalii aici ! !
 • Poti folosi aceste produse/carti pentru a face bani pe cont propriu, independent de afacerea BeaM ! Asta este avantajul cand ai acces la cele mai eficiente sisteme !

echipa beam


Prin urmare, BeaM este o comunitate de oameni care fac bani impreuna, care au acces la informatii valoroase, permanent completate cu noi si noi aparitii si care au acces inclusiv la o platforma de vanzare si de extindere a retelei !

Aceste lucruri sunt cat se poate de concrete si va invit sa parcurgeti paginile site-ului pentru a va informa corect si complet. Exista transparenta in toate privintele prin urmare nu ezitati sa veniti cu intrebari de orice in cazul in care nu gasiti raspunsurile pe paginile site-ului!


Va doresc alegeri intelepte si profitabile !
Inscriere la Cursul Pentru Afaceri BeaM !

echipa beam
FUNCTIONEAZA 
pentru oricine ! 


Obiectivul Realizabil : minim 616$ LUNAR pentru fiecare !Nu te costa nimic sa primesti informatia. Lasa doar adresa pe care vrei sa o primesti :


PERIOADA DE CRIZA - "SINISTRU" SAU OPORTUNITATE !

Avem credite la banca si facturi de platit iar daca veniturile noastre sufera de pe urma crizei avem nevoie de surse alternative de venit !!! Eu am gasit sursa -proiectul BEaManager.

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP