duminică, 6 iunie 2010

DESPRE PAYPAL !

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.


CE ESTE PAYPAL?

Serviciul oferit de PayPal.com functioneaza ca un cont bancar, singura diferenta este ca printr-un cont Paypal totul se realizeaza electronic, din fata calculatorului, prin intermediul unei conexiuni la Internet. Un utilizator care isi deschide un cont Paypal si il poate "incarca" cu o anumita valoare, pentru acest lucru folosindu-se de un card bancar compatibil cu platile online.Banii vor fi retrasi din contul traditional si mutati in cel electronic. Este important de stiut ca aceasta operatiune nu presupune nici o extrataxa.


ESTE PAYPAL-UL GRATUIT?

Da, poti sa-ti creezi un cont Paypal gratuit, pentru a trimite bani prietenilor sau familiei. Poti transfera bani din contul tau bancar intr-un cont Paypal fara a plati taxe. Nu exista taxe pentru clienti care trimit bani din conturile Paypal, dar exista o limita pentru cantitatea de bani care poate fi platita, care poate fi incasata sau retrasa din contul personal. Exista mai multe tipuri de conturi la care variaza taxele si sumele maxime care pot fi transferate. La inceput poti retrage o suma maxima de 500 Euro zilnic (depinde de tipul de cont).


SCURT ISTORIC

Lansat in 1998 (si cumparat de Ebay.com in 2002), serviciul de plati pe Internet PayPal a fost destinat cu precadere cetatenilor Statelor Unite, extinzandu-se extrem de repede si in tarile Uniunii Europene, precum si in Elvetia si Norvegia. Romania si Bulgaria au fost tinute in "stand-by", pana in septembrie 2007. PayPal si-a extins serviciile la nivel mondial, peste 90 de natiuni avand acum acces la serviciu.
O alta noutate o reprezinta folosirea serviciului si in spaniola, franceza si chineza. 


DE CE PAYPAL?

De ce merita sa avem cont Paypal? Pentru ca Paypal este numarul 1 la tranzactiile online. Serviciul oferit de aceasta companie este adoptat la scara larga, de peste 8 milioane de utilizatori si comercianti. In plus exista multi comercianti pe Internet care nu sunt de incredere. Daca le dezvalui informatii despre cardul de credit te expui unui risc mare. Daca folosesti Paypal, la plata marfurilor ei nu vor afla informatii despre cardul tau. Paypal pastreaza secrete acele informatii. Ei extrag banii de pe cardul tau si platesc pentru marfuri fara a dezvalui informatiile despre card. Folosind acest serviciu te asiguri ca informatiile raman secrete si platesti usor, folosind doar adresa de e-mail.



CE AVANTAJE AVEM LA FOLOSIREA PAYPAL-ULUI?


1) Siguranta
2) Rapiditate
3) Numar mare de comercianti care accepta plata prin Paypal - Vezi lista cu magazine online care accepta plata prin Paypal.
4) Istoric al platilor online
5) Garantia primirii marfurilor - daca vanzatorul este unul verificat de companie si tu nu primesti marfa, iti poti recupera banii. Cumparatorii sunt protejati daca cumpara marfuri pana in valoarea de 5000 USD pe an. 



DA ,ESTE ADEVARAT - PAYPAL IN ROMANIA!


Cel mai mare site care se ocupa cu intermedierea platilor si transferurilor electronice de bani ofera romanilor, din septembrie 2007, posibilitatea realizarii transferurilor de bani catre/dinspre utilizatori ai aceluiasi site, precum si plata produselor achizitionate de la sute de magazine online care accepta PayPal. Pe site-ul oficial Paypal putem analiza lista cu toate tarile in care se poate realiza transferul de bani. Paypal in Romania ofera posibilitatea retragerii de bani. Putem observa alte tari din care se poate plati si din care se pot retrage bani. Romania se gaseste la categoria celor care pot trimite, ridica si extrage numerar. Viziteaza site-ul oficial 
aici.


CARDURI PENTRU PAYPAL


Tipuri de credit carduri acceptate de PayPal:
# Visa
# MasterCard
...
Recomandabil este Visa, asta in cazul in care vrei sa iti si retragi bani pe card, sa primesti donatii sau sa vinzi ceva, la cardurile MasterCard nu exista posibilitatea pe PayPal inca de a putea retrage fonduri.
Eu folosesc VISA Electron de la Raiffeisen Bank si sunt foarte multumit .


CREARE CONT PAYPAL

Click "Sign Up", selecteaza "Romania" din lista; alege tipul de cont pe care il doresti si click "Get Started".

*Contul "Personal" este ideal pentru cei care cumpara online. 
*Contul "Premier" este ideal pentru cei care cumpara si vand online.
*Contul "Business" este ideal pentru firmele si companiile care au afaceri online.

Email address
ADRESA EMAIL

Choose a password
PAROLA

Re-enter password
RESCRIE PAROLA

First name
PRENUME

Last name
NUME

Address Line 1
ADRESA

Address Line 2
CONTINUARE ADRESA (in cazul in care nu incape pe prima linie)

City
ORAS

State/Province/Region
JUDET

Postal Code
COD POSTAL (in cazul in care nu stii codul postal, acceseaza acest link)

Phone number
NR. TEL (adauga prefixul "+40" sau "0040" inaintea nr. de telefon Ex: +40746123456)

Card Number
NUMARUL DE PE FATA CARDULUI (16 cifre)

Expiration date
DATA LA CARE EXPIRA CARDUL

CSC
ULTIMELE 3 CIFRE DE PE SPATELE CARDULUI

*In cazul in care nu detii nici un card, debifeaza "Link my credit card so I can start shopping right away (recommended)"

Click "Agree And Create Account".


VERIFICARE CONT

Verificarea contului se face prin adaugarea si verificarea unui card VISA. Dupa ce adaugi datele cardului, PayPal iti va taxa cardul cu 1.50 EURO (suma ce iti va fi returnata dupa verificare). Aceasta taxa este necesara deoarece, tranzactia va fi insotita de un cod din 4 cifre ce va aparea in detaliile platii (cauta in extrasul de cont). Acest cod trebuie introdus in contul PayPal pentru ca verificarea sa fie completa.


RETRAGERE DIN PAYPAL PE CARD 

Suma minima care poate fi retrasa din contul Paypal in Romania, este 10$ si se percepe o taxa de 2,5$ 
Suma minima care poate fi retrasa din PayPal pentru alte valute :


Suma maxima care poate fi retrasa din Paypal este strans legata de tipul de cont pe care il ai. Pentru a verifica suma pe care o poti retrage din Paypal intra in cont, alege sectiunea Withdraw -> Withdraw funds to your card. Aici vei observa taxele percepute si suma maxima care poate fi retrasa pe zi sau pe an. Transferul banilor pe card dureaza intre 5 si 7 zile, perioada care este influentata si de banca emitenta a cardului. 


CREARE CONT PAYPAL 

Click pe bannerul de mai jos pentru a crea cont pay pal .
ATENTIE pentru afacerea beam este necesar Pay Pal PREMIER sau BUSINESS !

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.


0 comentarii:

Director web

PERIOADA DE CRIZA - "SINISTRU" SAU OPORTUNITATE !

Avem credite la banca si facturi de platit iar daca veniturile noastre sufera de pe urma crizei avem nevoie de surse alternative de venit !!! Eu am gasit sursa -proiectul BEaManager.

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP