luni, 11 aprilie 2011

CUM In Loc De OARE !


CUM In Loc De OARE !

BeaM este una din cele mai simple afaceri posibile, si exista argumente solide pentru a afirma asta !

Pai... hai sa vedem :
- BeaM este o afacere in care investesti doar 11$ pe luna (cam 2 pizza pe luna) !
- in schimbul banilor primesti produse digitale care te ajuta tocmai in afacerea pe care o intreprinzi !
- recuperezi investitia de la primul inscris, urmand ca de la al doilea sa intrii deja pe profit !
- nu inscrii doar tu, ci si membri de deasupra ta (fenomenul se numeste "spillover" sau "revarsare de sus") si, evident, membri de sub tine !
- o sursa completa de 155 oameni (inscrisi, cum ziceam de sus, nu doar de tine) iti aduce deja minim 616$ pe luna !
- banii iti intra direct in cont
- sistemul este romanesc si fata site-ului este realizata tot in limba romana, urmand a fi si in engleza

Prin urmare... o afacere mai simpla NU EXISTA !
Chiar va rog sa postati (fara linkuri / reclame) o afacere mai simpla ca aceasta !

Si totusi oamenii esueaza in orice afacere. Iata cele mai importante 2 motive :
cei 3 N : Neincredere / Nehotarare / Neseriozitate
impotmolirea in intrebarea "OARE ?" in locul intrebarii "CUM ?"

Daca cei 3 N sunt greu de tratat din afara (fiecare om e responsabil pentru propria lui "formare"), pot sa va ofer cateva informatii utile despre GENERAREA DE SOLUTII in loc de GENERAREA DE INDOIELI pe care multi o practica !

CUM in loc de OARE !!!


Sunt multi oameni care intra in afacere, gasesc cea mai la indemana metoda de a o promova, o aplica mecanic o vreme, se opresc dupa un timp si se mira de ce nu da rezultate. Apoi concluzioneaza ca metoda este proasta, afacerea este proasta, si... eventual ei nu sunt prosti sau pur si simplu nu sunt facuti pentru asta !

Acesti oameni renunta fara a isi fi pus serios o intrebare de baza : "CUM pot obtine rezultate mai bune ?" !

Hai sa va ofer un exemplu : Multi promoveaza afacerea prin anunturi gratuite !
Este o metoda - mai mult sau mai putin eficienta !
Insa este o metoda pe care toata lumea o aplica ! Nu poti obtine rezultate serioase cu o singura metoda, care mai si este aplicata de toata lumea !

Imi indrum oamenii sa se intrebe "CUM pot obtine mai multi vizitatori pe site-ul meu ?" in loc de "OARE se poate ?" intrucat "DA ! Se poate, dar NU continuand astfel !"

O SOLUTIE MAGICA : Incepeti prin a cauta pe GOOGLE ! Este uluitor ce poate face STUDIUL PERSONAL si... din fericire... acum avem toti acces la foarte foarte multa informatie. Cautati "metode de promovare" , "optimizare web" , "optimizare anunturi" , "idei de promovare" , "generare trafic" , etc. ! Veti fi uluiti de cat de mult va va ajuta daca veti CAUTA SOLUTII in loc sa va plangeti de greutatile care apar !
Ganditi-va la un lucru : Ajunge sa aduci doar 2 oameni pentru a avea deja profit din afacere ! In cate afaceri poti vorbi de asta ? Daca ai un magazin 2 clienti nu iti platesc nici chiria pe o zi ! Si.. pentru a va veni in ajutor va ofer si eu cateva idei de promovare :

1. Scrieti cateva articole, sau preluati-le direct de pe site. Postati aceste articole, sau fragmente din ele, pe forumuri si directoare de articole (cautati aceste forumuri pe google dupa cuvinte cheie dupa care doriti sa fiti gasiti) ! Nu faceti insa reclama orbeste. Incercati sa ramaneti pe subiectele discutate. 2. Integrati-va intr-o comunitate online (un forum de pilda) dedicata unui lucru care va preocupa / care va pasioneaza / la care va pricepeti. Discutati pe respectivul forum la subiect si ... NU despre Afacere ! Dar puneti-va la Profil, laSemnatura (Signature) linkul dvs si o reclama de cateva cuvinte ! Va conta enorm intrucat tot mai multi oameni vor intra pe semnatura dvs !
Practic... veti vorbi de ce va place si veti genera in timp inscrieri fara macar sa incercati acest lucru !

3. Cand va mai obisnuiti cu afacerea si cu promovarea ei va recomand sa incercati sa promovati si prin Google Adwords ! Costa dar daca o faceti cu cap merita ! Cautati pe google mai multe informatii si... cand / daca va simtiti pregatiti incercati si aceasta metoda !

4. In Sectiunea "Unelte" din contul de BeaM veti gasi tot mai multe filme despre afacere. Va sfatuiesc sa va faceti conturi pe site-uri pe care se pot adauga filme (ex. www.youtube.com , www.trilulilu.ro, www.220.ro , www.neogen.ro, etc) si sa adaugati aceste filme si la descriere linkul dvs si cateva cuvinte ! In timp... va va ajuta enorm !

5. Exista Site-uri Lentila : Site-uri pe care poti publica articole, articole care ajung foarte repede in primele rezultate Google pentru ca sunt bine optimizate si au un Ranking Bun. Prin urmare... va sfatuiesc sa scrieti sau sa preluati fragmente din articolele de pe site si sa le publicati pe cat mai multe astfel de site-uri ! In timp veti deveni tot mai vizibili pe Google ! Iata cateva exemple de astfel de site-uri : squidoo.com , hubpages.com , pr_inside.com , clearblogs.com , digg.com , etc. !

6. Ar fi bine sa aveti macar un blog dedicat afacerii si sa scrieti pe el. Insa incercati sa puneti continut cat mai original, creeat in cat mai mare masura de dvs. Incercati sa fiti sinceri, deschisi si personali. Oamenii au incredere in oameni, nu in roboti copy-paste !

7. Se pot posta anunturi cu plata. Cautati pe google si incercati si astfel de metode. Pot aduce rezultate bune !

Alte metode : De asemenea puteti vorbi si cu prieteni, cu oameni pe care ii cunoasteti, puteti sa va editati si carti de vizita pe care sa apara site-ul si pe care sa le lasati prin diverse locuri prin care trec multi oameni (doctor, dentist, birouri publice, biblioteci, centre de afaceri, etc), puteti sa lipiti si afise prin oras, etc. Imaginatia va poate ajuta enorm sa va promovati afacerea daca aveti cu adevarat o intentie serioasa de a va cuceri independenta financiara ONLINE !



Daca inca nu ati inceput afacerea, gasiti mai jos butonul de inregistrare in BeaM ! 



Va doresc alegeri simple si intelepte !
Alex P.





Inscriere la Cursul Pentru Afaceri BeaM !

echipa beam
FUNCTIONEAZA 
pentru oricine ! 


Obiectivul Realizabil : minim 616$ LUNAR pentru fiecare !


Nu te costa nimic sa primesti informatia. Lasa doar adresa pe care vrei sa o primesti :







0 comentarii:

Director web

PERIOADA DE CRIZA - "SINISTRU" SAU OPORTUNITATE !

Avem credite la banca si facturi de platit iar daca veniturile noastre sufera de pe urma crizei avem nevoie de surse alternative de venit !!! Eu am gasit sursa -proiectul BEaManager.

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP