luni, 11 aprilie 2011

Intrebari si Raspunsuri

Totul Despre Afacerea BeaM !










1) Ce este BeaM ?





Beam este o platforma de afaceri, pe baza careia se formeaza o Comunitate de oameni ce au posibilitatea sa invete si sa castige bani impreuna prin :


Fiecare membru are statutul de intreprinzator independent, singura forma de dependenta fata de BeaM fiind folosirea platformei comune si respectarea Termenilor si Condititiilor acestei platforme. In rest, platile se fac direct intre afiliati, fara ca sistemul sa incaseze toate taxele de membru si sa plateasca comisioane ori alte drepturi.


Practic, BeaM este precum un port in care fiecare membru isi acosteaza propria nava comerciala (propria afacere). Desigur ca fiecare "capitan de vas" va respecta regulile portului si va plati taxa cuvenita pentru a putea folosi facilitatile ce ii sunt puse la dispozitie. Insa, pe mai departe, fiecare este capitanul propriului vas !



2) Care este "taxa" de membru ?





Taxa de membru este sub forma unui abonament lunar de 11$ ce va fi platit doar prin PayPal.


ATENTIE :
- Taxa nu se plateste la intamplare ci conform regulilor BeaM.
- La inscrierea in afacere primesti o pozitie in sistem. Conform pozitiei vei primi un link de plata catre un anumit membru al Comunitatii.
- Plata va fi de tipul "Subscriptie", se va face doar pornind de pe site-ul BeaM si va avea caracter lunar pana la momentul in care primitorul sau platitorul banilor va decide sa intrerupa relatia de plata (din contul personal de PayPal)
- Adresa de mail de pe care se face plata trebuie sa coincida cu adresa de mail aferenta contului BeaM, altfel nu se va putea face activarea contului
- Adresa de mail de pe care se face plata trebuie sa fie PRIMARY in contul de PayPal al membrului platitor; - Contul de PayPal trebuie sa fie Premier/Business (Altfel MEMBRUL PLATITOR NU VA PUTEA PRIMI BANI SUB FORMA DE SUBSCRIPTIE !!!) - Contul de PayPal trebuie sa aiba un card atasat si verificat (recomandat : VISA ELECTRON sau MASTERCARD)


3) Cum decurge procesul de activare/inactivare a contului ?



Cronologic :
- Te inscrii
- Esti directionat pe un link de pozitionare in retea (si, implicit, se stabileste, in functie de pozitie, pe cine platesti)
- Esti directionat spre un link de plata prin subscriptie !
- Daca nu faci (prima) plata ai statut de membru temporar activ si vei ramane astfel cel mai probabil pana in 30 de ore, dupa care vei deveni membru inactiv


4) Ce se intampla daca uiti sa faci plata contului ?



- La 33 de zile de la data ultimei plati iti va fi restrictionat accesul in cont si iti va aparea la logare link de subsriptie.
- De la data ultimei plati contul tau isi va pastra pozitia timp de 60 de zile (primesti o rezerva de 30 de zile in cazul in care dintr-un motiv sau altul nu ai apucat sa faci plata la timp), pentru a se evita situatia de a iti pierde pozitia in sistem accidental.
- la 60 de zile de la data ultimei plati contul tau devine inactiv, ceea ce este sinonim cu pierderea pozitiei in sistem (si, implicit, a retelei)


5) Ce se intampla daca imi (re)activez contul ?



- Vei fi Repozitionat din referinta aceluiasi referrer care te-a adus initial in sistem, fara sa mai aiba nici o relevanta pozitia pe care eventual ai avut-o inainte.

ATENTIE : Daca cineva din reteaua ta (pe care nu l-ai adus tu) se retrage si apoi se reactiveaza el va fi repozitionat din referinta referrerului lui initial, prin urmare poate sa nu ajunga din nou tot in reteaua ta.


6) Cum se face pozitionarea in sistem ?



Regulile de pozitionare in sistem sunt foarte clare si sunt detaliate pe : Sistem De Pozitionare.
Pozitia in sistem determina si persoana careia ii vei face plata taxei de membru.


7) Ce castig din extinderea retelei ?



- Vei primi 11$ lunar de la fiecare pozitie platitoare. Daca doresti sa intelegi mecanismul platilor intra pe : Comisioane BeaM !


8) Cum se modifica reteaua si relatiile de plata cand se retrage un afiliat ?



Cand un membru se retrage, intreaga lui retea este derulata pana la primul sponsor activ, de sus !

Asta inseamna ca membrii care sunt mutati ar trebui sa aiba alt Pay Position (sa plateasca altcuiva), intrucat pozitia lor in sistem s-a modificat. Insa BeaM nu poate interveni direct in relatiile de plata dintre 2 persoane.

Iata totusi solutia : 
  • Daca consideri ca exista oameni care ar trebui sa te plateasca pe tine dar totusi platesc pe altcineva, poti intra in contul tau, la Detalii Cont si in josul paginii vei gasi o optiune de verificare. Astfel, iti va aparea lista tuturor celor care platesc pe altcineva in locul tau.
  • In acea rubrica vei gasi si instructiuni pentru ca sistemul sa transmita o alerta tuturor celor care te au pe tine la Pay Position (deci ar trebui sa te plateasca pe tine).
  • Ca urmare, cei care ar trebui sa te plateasca pe tine dar platesc pe altcineva, vor vedea la fiecare logare un mesaj evidentiat cu portocaliu care ii va anunta de aceasta situatie si de faptul ca trebuie sa isi rupa actuala relatie de platasi sa lege una noua din contul lor, la 33 de zile de la data ultimei plati (deci primesc implicit un bonus de 3 zile).
  • Avand lista celor care platesc pe altcineva desi ar trebui sa te plateasca pe tine, ii poti contacta personal pentru a le recomanda sa isi anuleze actuala relatie de plata si sa lege una noua atunci cand li se va solicita acest lucru din sectiunea de membri.


9) "Am inscris mai multi oameni dar nu m-a platit nici unul dintre ei ! De ce ?"



Inscrierea presupune parcurgerea a 3 pasi : 
Pas 1 : Omul isi deschide cont !
Pas 2 : Omul apasa pe linkul de pozitionare, astfel incat este pozitionat in sistem (din referinta referrer-ului) si este, implicit, activat temporar.
Pas 3 : Omul primeste link de plata. Daca plateste este activat permanent. Daca nu, urmeaza sa isi piarda pozitia in cel mult o zi

Zilnic ruleaza un script de verificare a afiliatilor care :
- dezactiveaza afiliatii activati temporar (care nu au platit niciodata)
- dezactiveaza afiliatii a caror ultima plata e mai veche de 60 de zile

Astfel pot aparea situatii precum in exemplul de mai jos :
George inscrie 4 oameni.
Cei 4 se pozitioneaza in sistem, -conform sistemului de pozitionare transparent prezentat pe site- si, implicit devin activi temporar ! Totusi, din cei 4, doar al treilea face plata contului (pasul 3 al inscrierii).
A doua zi, la rularea scriptului de verificare afiliatii #1, #2 si #4 vor fi dezactivati si, implicit, vor disparea din retea, urmand, desigur, ca pozitiile respective sa fie ocupate cu prioritate de urmatorii afiliati care se vor pozitiona.
Afiliatul #3 va ramane inscris figurand ca activ si PLATITOR !

Astfel, se poate intampla, pe termen scurt, sa ai un avantaj sau, din contra, un dezavantaj ce decurge din aceasta "activare temporara" care va tine anumite pozitii ocupate pentru maxim o zi. Totusi, pe termen mediu si lung pozitiile eliberate vor fi oricum ocupate cu prioritate prin urmare nu vei avea nimic de pierdut sau de castigat din aceasta particularitate a sistemului !

Atentie : Desi afiliatii care nu platesc isi pierd pozitia, isi pastreaza totusi referrer-ul. Asta inseamna ca vor aparea in contul referrer-ului la downline, la rubrica de inactivi. Daca vor decide sa revina in sistem vor fi plasati din nou din referinta initiala, fara insa a ajunge neaparat pe pozitia pe care au ocupat-o initial, intrucat pozitionarea lor se va face in functie de pozitiile disponibile la acel moment in reteaua referrer-ului.


Daca nu esti membru BeaM poti incepe prin a te informa de aici : 





Daca exista si alte intrebari de interes general puteti lasa un comentariu. In limita timpului disponibil :
- voi updata acest articol cu raspunsurile corespunzatoare
- voi sterge intrebarile irelevante sau cele carora le-am raspuns deja in cadrul acestui articol

Munciti Inteligent Si Actionati Decis !

0 comentarii:

Director web

PERIOADA DE CRIZA - "SINISTRU" SAU OPORTUNITATE !

Avem credite la banca si facturi de platit iar daca veniturile noastre sufera de pe urma crizei avem nevoie de surse alternative de venit !!! Eu am gasit sursa -proiectul BEaManager.

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP