luni, 11 aprilie 2011

Simulator BeaM

Potentialul Tau De Castig In Afacerea BeaM :


ATENTIE : Aceasta este o simulare realista ce nu are scopul de a impresiona ori de a crea false asteptari membrilor BeaM ! Simulatorul Afacerii Tale BeaM :

Cum te inscrii in BeaM ?


Pentru a te inscrie in BeaM trebuie sa ajungi (si probabil ca esti deja) pe pagina de promovare a unuia din membrii BeaM, care sa contina userul respectivului membru in link. Daca Pagina nu apartine vreunui membru BeaM atunci linkul de mai jos va fi inactiv si inscrierea nu va fi posibila in lipsa codului sau de membru :

 

Dupa ce te vei inscrie vei fi automat plasat din referinta membrului de pe a carei pagina te-ai inscris. Astfel, el iti va fi "referrer" iar tu ii vei fi referinta.

In functie de pozitia pe care o vei ocupa in sistem vei avea un PAYPOS - o pozitie de deasupra ta careia ii vei plati taxa lunara de membru, luna de luna.

Totusi, este important sa stii ca... TOTUL ESTE AUTOMATIZAT :
1. Te inscrii din referinta referrerului.
2. Esti pozitionat automat in sistem, din referinta referrerului, conform unui PLAN DE POZITIONARE prezentat transparent inclusiv pe aceasta pagina
3. In functie de pozitia in sistem iti este repartizat automat un paypos caruia sa ii platesti taxa lunara.
4. Iti este dat un buton de subscriptie prin PayPal, astfel incat vei lega o relatie de plata lunara, automat, catre paypos-ul tau.
5. Apoi vei primi mai multe informatii pe mail-ul tau, din partea Platformei BeaM ! 


Cum se face plata in BeaM ?


BeaM lucreaza cu cea mai sigura si raspandita platforma de plati online din lume - PayPal !

Pentru a te putea inscrie in BeaM trebuie sa ai in vedere urmatoarele :
1. Trebuie sa iti faci un cont de PayPal Premier / Business !
2. Trebuie sa atasezi contului de PayPal un card (poate fi in lei) VISA ELECTRON sau MASTERCARD, indiferent de banca emitenta.
3. Trebuie sa urmezi procedura de verificare a cardului de catre PayPal (pentru a asigura maxima siguranta in procesarea platilor PayPal se va asigura ca esti posesorul cardului solicitandu-ti un cod pe care il vei putea gasi doar in extrasul de cont al cardului). Aceasta procedura va dura cateva zile.
4. Plata taxei de membru (prin PayPal) trebuie facuta cu aceeasi adresa de mail cu care ti-ai inregistrat cont BeaM !

Daca esti membru al Comunitatii BeaM, poti folosi aceasta pagina pentru a informa si alti oameni despre avantajele Afacerii BeaM, sau pentru a iti indruma oamenii din echipa ! 
Daca nu esti membru BeaM poti cauta si alte informatii aici : 

Daca inca nu esti hotarat sa incepi aceasta afacere te poti inscrie la Cursul de Afaceri BeaM ! Vei primi mai multe informatii prin email si vei decide in cunostinta de cauza ce este mai bine pentru tine ! 

PS : Aceasta este o afacere pentru oamenii care isi doresc sa fie liberi financiari, bazandu-se pe munca si vointa proprie, fara insa a face investitii riscante ! 


Munceste Inteligent Si Actioneaza Decis !
Alex.Inscriere la Cursul Pentru Afaceri BeaM !

echipa beam
FUNCTIONEAZA 
pentru oricine ! 


Obiectivul Realizabil : minim 616$ LUNAR pentru fiecare !


Nu te costa nimic sa primesti informatia. Lasa doar adresa pe care vrei sa o primesti :0 comentarii:

PERIOADA DE CRIZA - "SINISTRU" SAU OPORTUNITATE !

Avem credite la banca si facturi de platit iar daca veniturile noastre sufera de pe urma crizei avem nevoie de surse alternative de venit !!! Eu am gasit sursa -proiectul BEaManager.

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP